KENGURU (U11) CSAPATAINK EREDMÉNYEI

 
 
nagyításhoz klikk a képre
 
Kőbányai Kenguru Kupa
 

2016. október 1-2. - Zsiráf Kupa, Zalaegerszeg

ZTE KK - Zsíros Akadémia Kőbánya 77-40 (30-11; 15-18; 26-7; 6-4)

Szőke G. 4; Szőke B. 5; Ruckel 1; Márkus 14; Pályi 2; Chandler; Majsai 2; Pafféri; Csorba; Felker; Cai-cai; Lányi; Boronyai 9; Barabás 3

ZTE KK Landorhegyi - Zsíros Akadémia Kőbánya 13-46 (1-7; 4-17; 3-15; 5-14)

Szőke G. 2; Szőke B.; Ruckel; Márkus 16; Pályi 6; Chandler 2; Majsai 6; Pafféri 4; Csorba; Felker; Cai-cai 1; Lányi; Boronyai 3; Barabás 6

Zsíros Akadémia Kőbánya - KK Medimurje 56-16 (20-0; 12-6; 10-4; 14-6)

Szőke G. 2; Szőke B. 8; Ruckel 2; Márkus 16; Pályi; Chandler 2; Majsai 4; Pafféri 2; Csorba 6; Felker; Cai-cai 2; Lányi; Boronyai 8; Barabás 4

A korai kelés és a hosszú út ellenére az első mérkőzésen jól játszottunk. Kevésbé képzett ellenfelünkön könnyedén kerekedtünk felül, alkalmanként egészen látványos játékkal.

A délutáni ellenfelünk az elsőhöz hasonló játékerőt képviselt. Ellenük is magabiztosan játszottunk de továbbra is minimális ellenállással szemben. Másnapi ellenfelünk a házigazda volt. Az eredmények alapján látszott, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Próbáltam az öltözőben felhívni a srácok figyelmét, arra ami a pályán várhatja őket.

Ahogy számítottam rá, egyből nekünk estek. Sajnos a reakció normálisnak mondható.(Korábban nem volt még ilyen élményünk.) Kapkodó, zaklatott lelkiállapotba kerülve rendre rossz döntéseket hoztunk így felőröltek bennünket. Összességében hasznos tornán vagyunk túl. Az első két mérkőzésen szereztünk sikerélményt bőven, de igazán sokat a döntőből tanulhattunk. Az első pofont megkaptuk de a meccs még csak most kezdődik.

2016. augusztus 27. - Felkészülési torna

Zsíros Akadémia Kőbánya- Inter Bratislava 35-57 (8-17; 9-6; (3-2); 6-16; 9-16)

Szőke G. 2; Szőke B. 2+1; Lányi; Márkus 13; Stumpf 1; Pályi +1; Chandler +1; Majsai; Pafféri 2; Csorba 2; Felker; Haár; Boronyai 6; Barabás 4.

Kecskeméti KA - Zsíros Akadémia Kőbánya 58-51 (15-10; 14-17; (6-4); 12-5; 11-15)

Szőke G. 6; Szőke B. 2; Lányi; Márkus 21+1; Stumpf +1; Pályi 2; Chandler 2; Majsai; Csorba 4; Felker; Haár; Boronyai 8+1; Barabás 2+1.

Az edzőtábor jól sikerült, nagyon szépen dolgoztak a srácok, bár az utána való héten nagyon szétesett a csapat, csak pénteken volt olyan, hogy a szinte mindenki ott volt edzésen. Két kiváló csapatot hívtunk a tornára: a Kecskemét mindig is az elitbe tartozott a kosárlabda utánpótlásban, sőt a csapat fele már tavaly is játszott az országos dzsemborin, elég régóta együtt vannak, a Bratislava pedig szintén országa elitjéhez tartozik és igencsak jó szerkezetű, magas csapat.

Nagyon más lesz már ez az év a srácok számára, hiszen tavaly ugyebár veretlenül meneteltek a budapesti U11 bajnokságban, de idén már belőlük is "versenyző" lett, így már a legjobbak között kell megmérettetniük magukat és azért ott lesznek nálunk papíron jobb csapatok, mint ez a kettő is a tornán. Például Balunak meg kell szoknia, hogy most már rá fogják állítani a legjobb védőket, Tomának, hogy nem tudjuk nagyon lecserélni, bírnia kell szusszal, Szösziknek meg kell birkóznia a megnövekedett feladatokkal, Dominiknak muszáj visszaérnie és még hosszasan sorolhatnám.

Keressük a jó ötösöket, próbálkozunk, így ezen a tornán is váltogattuk a szereplőket. Az biztos, hogy az elvégzett munka meglátszott a srácokon annak ellenére, hogy sokszor tanácstalanok voltunk, illetve a védekezéssel még sokat kell foglalkoznunk. Összességében mindkét meccsen láttunk biztató dolgokat, a magam részéről a két Szőkét emelném most ki, mert végre bátran vállalkoztak (most még kevés sikerrel) és már egyre kevesebb a lépéshibájuk. Balu nagyot küzdött a Kecskemét ellen egy nagyon jó védővel szemben, ami ki is borította meccs közben, de a második mérkőzésen már nem volt ezzel gond. Toma elfáradt, ezen még dolgozunk. A többiek hozták, amit vártunk és láthatóan mindenki jó érezte magát, legalábbis az öltözőben jó volt a hangulat.

Nagyon hasznos volt ez a két mérkőzés, a következő megmérettetésig lesz mit tenni.